top of page

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn eigen kampeerspullen meenemen?

Ja dat mag. Je kunt op ons terrein terecht met een tent, camper, caravan, vouwwagen etc. Er is stroom op het veld aanwezig, maar een flink verlengsnoer is wel nodig want het elekrapunt ligt ver weg. Een kampeerstekker is noodzakelijk. Als je geen eigen spullen hebt, of je bent niet in staat om ze mee te nemen, zijn er veel slaapzalen waar je terecht kunt. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. 

Regel ik buiten het programma om, mijn eigen eten?

Nee, dit is niet nodig. Wij verzorgen de maaltijden, koffie/thee en limo. Ook is er een bar waar drinken en snacks gekocht kunnen worden. Je bent natuurlijk wel vrij om zelf eten en drinken mee te nemen.

Hoe werkt de bar op het VJK?

Op het voorjaarskamp kun je muntjes kopen en deze gebruiken bij de bar. Contant geld wordt gewaardeerd. Bij de bar zijn bier, wijn, port, fris, chips en nootjes verkrijgbaar. De bar gaat open na het middagprogramma.

Is het programma verplicht?

De programma onderdelen zijn niet verplicht om aan deel te nemen. De organisatie van het voorjaarskamp heeft zijn best gedaan om voor elke leeftijdsgroep een leuk programma te organiseren. Je bent van harte welkom om aan te sluiten.

Hoe zit het met het sanitair?

In het verblijf zijn douches en wc's beschikbaar. Voor meer informatie hierover kun je kijken op de website van de kastanjes.

Is het voorjaarskamp ook leuk voor mensen zonder kinderen of als ik niet Oud-Katholiek ben?

Het voorjaarskamp is een kamp voor iedereen, een plek om elkaar te ontmoeten en een gezellig weekend te beleven. Iedereen is welkom!

We willen het kamp toegankelijk houden voor iedereen. Mocht de prijs u ervan weerhouden om mee te gaan kunnen we hulp bieden doormiddel van subsidie van de OKViB. Neem contact op met de organisatie via het contactformulier.

Ik heb niet de financiële middelen om mee te kunnen. Kunnen jullie helpen?

Ik ben minder valide, kan ik mee?

Het kampeer terrein van de Kastanjes in toegankelijk voor minder- en invalide personen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Kastanjes.

bottom of page